Зареждане

UFC с 9 събития през август

UFC с 9 събития през август
Публикувано на: Юли 3, 2020 в 14:17 ч
UFC ще проведе 9 събития през август. Вчера атлетическата комисия на Невада одобри 5 редовни събития, както и 4 на Contender Series.

Първото от тях ще бъде на 1-ви август, когато Холи Холм ще се бие с Ирен Алдана. Победителят ще е следващия претендент за титлата на Аманда Нюнес, ако тя реши да се бие отново.

На 8-ми август UFC ще срещне бойците в тежката категория Дерик Люис и Алексей Олейник. Бившият шампион също ще направи завръщане срещу Омари Ахмедов.

Следва UFC 252, където за трети път ще видим Даниел Кормие срещу Стипе Миочич на 15-ти август. Двамата бойци в тежка категория имат по една победа в предходните им битки и ще излъчат по-добрия от тях в последния двубой на "DC" в ММА. В същата вечер Жаирзиньо Рзоенструик ще се изправи срещу Джуниор дос Сантос.

След това UFC ще направи събитие и на 22 август, но все още няма обявен главен двубой.

Финалното състезание на организацията през летния месец ще е на 29 август. Все още главно събитие липсва, но ще има двубой в полутежката категория между Антъни Смит и Александър Ракич, както и битка в категория перо между Забит Магомедшарипов и Яир Родригез.

Condender Series ще се провеждат във вторниците и започват от 4 август.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес