Зареждане

UFC прибрали 50% от парите на Макгрегър от боя с Мейуедър

UFC прибрали 50% от парите на Макгрегър от боя с Мейуедър
Публикувано на: Януари 11, 2022 в 05:00 ч
Преди няколко години от UFC направиха голям жест и позволиха на Конър Макгрегър да се бие с Флойд Мейуедър в боксов двубой през август 2017 година. Тогава Мейуедър спечели тази битка чрез технически нокаут в 10-ия рунд.

Сега няколко години по-късно чичото на Флойд, Джеф Мейуедър споделя, че от UFC са прибрали голяма част от заплатата на Макгрегър, за да му позволят да излезе на ринга.

Боксовият промоутър Боб Аръм също каза, че от най-голямата ММА организация ще вземат половината от заплатата на Конър. Това беше голямо изключение, което Дейна Уайт и неговите хора направиха. Големите жестове имат и голяма цена.

Граничи с невъзможното даден боец нa UFC да прави боксови срещи. Всеки боец има договор, който му забранява да се изявява в друга ММА организация или на ринга в бокса. Разбира се, има организации, които го позволяват, но не и UFC.

Oт медиятa BloodyElbow споделиха, че техен източник, който участвал в преговорите между Макгрегър - Мейуедър потвърждава, че UFC прибрали 50 % от парите на Конър. В битката с Мейуедър зведата на UFC прибра над 100 милиона долара, от които явно 50 милиона са отишли в касата на UFC.

Справедливо ли е UFC да получава такъв огромен дял ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес