Зареждане

UFC планират реванш между Волкановски и Холоуей в Австралия

UFC планират реванш между Волкановски и Холоуей в Австралия
Публикувано на: Декември 16, 2019 в 09:01 ч
Александър Волкановски успя да победи с решение Макс Холоуей миналия уикенд във Вегас и му отне титлата в категория перо. Победата беше доста убедителна за новия шампион, който увеличи победната си серия и статистиката си в ММА, която стана 21-1 в клетката.

За бившия шампион това беше първа загуба в категорията от над 6 години и край на серия от 14 поредни победи в перото. Дейна Уайт и Волкановски са на мнение, че Макс заслужава реванш и планират това да се случи в Австралия. Ето какво сподели президента на UFC за евентуална втора битка:


Пазара е голям в Австралия и мисля, че точно там трябва да направим реванш между Холоуей и Александър Волкановски.


Шампиона от своя страна няма никакъв проблем с това да даде реванш на хаваеца. Александър вярва, че Макс го заслужава и е готов да му даде втори шанс:


Мисля, че Макс заслужава реванш. Мисля, че аз си спечелих битката заслужено. Хората ще продължат да се съмняват, но аз си заслужих победата. Готов съм за още една битка, защото той заслужава реванш. 

Ще бъда дори по-добре подготвен за втората среща. Сега е моето време. Ерата на "The Blessed" приключи. Готов съм да го направим в Австралия. Нека продадем платени гледания и билети.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес