Зареждане

UFC отварят свой институт и в Африка

UFC отварят свой институт и в Африка
Публикувано на: Юни 24, 2021 в 00:00 ч
Най-голямата ММА организация в света / UFC / не спират да се разрастват. Преди време UFC създадоха свой институт в Китай, където да тренират местни момчета и някой ден може би част от тях ще изгреят под банера на организацията.

От UFC обаче няма да се спрат само до Китай, а планират да отворят институт и в Африка. В момента организацията имат няколко ММА шампиони от Африка и искат да се развиват там.

Дейна Уайт, който е президент на UFC разкри, че ще създадат институт, а през 2022 година планират да направят дебютна галавечер в Африка. Ето какво сподели Дейна пред Bro Bible:

Винаги сме вярвали, че това нещо ще стане огромно по цял свят. Вярвахме, че можем да създаваме таланти по цял свят. Знаете ли в кое има смисъл ? 

Африка се задава и ние ще направим институт там. Всеки път, в който откриеш място, на което хората растат в тежки условия, тогава ще намериш таланти. Тези места създават невероятни атлети от всякакъв вид. 

Въпросът е, какви ресурси имат, за да създават такива атлети ? Ще създам институт там и в следващите 5-6 години ще видите как лоши пичове ще дойдат от Африка в UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес