Зареждане

UFC обмислят бой между Чандлър и Джъстин Гейджи

UFC обмислят бой между Чандлър и Джъстин Гейджи
Публикувано на: Май 23, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт планира да направи битка между двама бивши шампиони в лека категория. Уайт иска бившият временен шампион на UFC Джъстин Гейджи да се бие срещу бившият шампион на Bellator Майкъл Чандлър.

Наскоро Чандлър се провали в своя опит да спечели златото в новата си организация и загуби от Чарлз Оливейра. Победа над Гейджи обаче отново ще го приближи до титлата и Дейна Уайт е повече от навит да му даде този шанс.

В интервю за TMZ президента на UFC разкри, че Чарлз Оливейра ще гледа на живо битката между Конър Макгрегър и Дъстин Порие. Почти сигурно с Оливейра ще се бие този, който спечели трилогията през юли. Ето какви са плановете на Уайт за топ бойците в лека категория:

Не знам какво следва за Чарлз Оливейра. Ще трябва да видим какво ще стане в битката между Конър Макгрегър и Дъстин Порие. 

Оливейра ще бъде в залата, за да гледа на живо битката им. Ще видим какво ще последва. Има няколко опции пред Майкъл Чандлър. 

Чандлър може да се бие с Джъстин Гейджи. Все още не сме го обсъждали. Битка между тях има смисъл и ще е забавно да видим Чандлър срещу Гейджи.

Ще успее ли Чандлър да се справи с Гейджи ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес