Зареждане

UFC няма да е част от боксовата среща на Khabib

UFC няма да е част от боксовата среща на Khabib
Публикувано на: Февруари 9, 2019 в 00:14 ч
Наказанието, което Khabib получи от Атлетическата комисия може да е благословия за шампиона, според Umar Kremlev, който е генерален секретар на руската федерация по бокс. Преди няколко дни двамата позираха заедно и шампиона сподели, че получил оферта за боксова среща на Лужники през лятото. Днес в интервю Kremlev сподели, че UFC няма да са част от плановете на Nurmagomedov за дебют в бокса:



Срещнахме се и обсъдихме неговото преминаване към бокса. Той ще започне да тренира скоро боксовите си умения. Говорихме за организиране на боксова среща в Русия. В момента предоговорите продължават и не мога да назова името на неговия опонент.

Искаме да организираме боксова среща с негово участие тази година на Лужники. Няма нужда да бъде Mayweather, защото може да бъде и Manny Pacquiao. За такива големи битки ние очакваме на стадиона към 100,000 души. Това събитие ще бъде организирано без UFC. 


Khabib ще си оправи отношенията с организацията. Може да се стигне до прекратяване на договора с тях.  Сигурен съм, че на това събитие Khabib ще изкара 10 пъти повече пари, отколкото в UFC. Знаем как се работи в този бизнес и сме готови да организираме това събитие.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес