Зареждане

UFC бягат в Абу Даби заради задължителните ваксини в САЩ

UFC бягат в Абу Даби заради задължителните ваксини в САЩ
Публикувано на: Октомври 23, 2021 в 02:00 ч
Международните бойци на UFC и техните предстоящи двубои ще бъдат засегнати от новите политики на правителството на САЩ, отнасящи се до пътуването и ваксината срещу COVID-19. В бележка, изпратена до бойци и техните екипи главният бизнес директор на UFC Хънтър Кембъл информира получателите за промените в международните изисквания за пътуване на САЩ.

Кембъл обяснил, че чуждестранните лица, които искат да пътуват до САЩ след 8 ноември, ще трябва да бъдат напълно ваксинирани и да предоставят доказателство за една от седемте одобрени от СЗО ваксини. Те също ще се нуждаят от отрицателен тест за COVID-19 от 72-часов период преди пътуването. Политиката се прилага и за тези, които преминават от Канада или Мексико и за тези, които идват с кораб.

Президентът на UFC Дейна Уайт отдавна отстоява идеята си, че никога няма да изисква от някои от своите служители  да приемат ваксината. В писмото от Кембъл наблягат, че това не е политика на UFC, а такава на САЩ. Пред медиите Дейна Уайт реши да коментира това органичение и сподели, че ще се наложи да избягат в Абу Даби на остров Яс:

Мисля, че отново ще отидем в Абу Даби на остров Яс. Да, ще направим още събития там. Ще пътувам до Абу Даби през седмицата и ще имам доста срещи там.

Какво мислите за тези органичения, които ще наложат в САЩ ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес