Зареждане

UFC 229: Anthony Pettis - ще се усмихвам след края на събитието

UFC 229: Anthony Pettis - ще се усмихвам след края на събитието
Публикувано на: Октомври 5, 2018 в 17:55 ч
Anthony Pettis се изправя срещу Tony Ferguson в подглавната битка на събитието UFC 229, което ще се проведе утре след полунощ. Битката е от голямо значение за лека категория и победителя ще получи шанс за титлата. Anthony Pettis вярва, че той ще е усмихнатия след края на битката:

Това е страхотна битка за мен. Намирам се в страхотно положение и няма никакво напрежение върху мен. Готов съм да шокирам света. Ще се наслаждавам на всеки един момент, който е пред мен. Тренирахме заедно с брат ми и се наслаждавах на целия процес. Мисля, че преди това доста забързано го карах и когато спечелих титлата не я оцених. Този път обаче не бързам и си скъсвам задника. Щастлив съм на позицията в която се намирам в момента. Tоny има страхотен стил и е забавно да го гледаш. Той винаги влиза и търси битката и съм развълнуван да се тествам срещу него.

И двамата обичахме хаоса, но важното е кой го обича повече. Света гледа и очевидно имаме огромна битка, която да оглави събитието. Вярвам, че сега е моето време и след събитието ще се усмихвам.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес