Зареждане

Уайт потвърди: Победителят от Конър и Поарие се бие за титлата

Уайт потвърди: Победителят от Конър и Поарие се бие за титлата
Публикувано на: Януари 13, 2021 в 00:00 ч
Конър Макгрегър е на броени дни от завръщането си в Октагона. За последно той се би срещу Доналд Серони в началото на 2020-та, което приключи за секунди с убедителна победа за ирландеца.

Много неща се случиха оттогава насам, но "The Notorious" е обратно в играта и изглежда в страхотна форма.

Шампионът в леката категория Хабиб Нурмагомедов вероятно ще сдаде титлата си, която ще остане свободна. Президентът на UFC, Дейна Уайт обаче не отхвърля възможността Хабиб да се върне. Затова и двубоят между Макгрегър и Дъстин Поарие няма да е за титлата.

 
"Ако Хабиб се оттегли, тогава който е най-отгоре в класацията ще се изправи срещу Конър, ако Конър победи Поарие. Такъв ще бъде следващия двубой за титлата, сигурен съм.

Като промоутър винаги съм искал най-добрите в света. Но когато боец иска да се оттегли, той вероятно трябва да го направи.

Хабиб мина през много неща и загубата на баща му беше голям удар за него.

Цялата негова кариера я изградиха заедно и баща му искаше да го види с 30 победи. Аз като фен бих искал да го гледам поне още 10 пъти."

Сигурни сме, че Уайт ще направи всичко по силите си, за да направи реванш между Макгрегър и Хабиб, но това няма да е лека задача дори и за най-обигран играч като Уайт.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес