Зареждане

Уайт към Хабиб: Бий се с Макгрегър, за да направим пари

Уайт към Хабиб: Бий се с Макгрегър, за да направим пари
Публикувано на: Януари 24, 2021 в 01:00 ч
Дейна Уайт пусна поредния епизод от поредицата, в която търси нови таланти, които да привлече в UFC. Този път Уайт е в Абу Даби, където заедно с Мат Сера и Дин Томас се забавляваха. Президента на UFC изгледа ММА галавечер на промоцията UAE Warriors, а заедно с него беше Хабиб Нурмагомедов. Двамата бяха рамо до рамо и обсъждаха различни въпроси.

В крайна сметка нещата отново стигнаха дo приказки за пари и Дейна не спира да примамва Хабиб Нурмагомедов, за да го накара да се върне в MMA. Ето какво прошепна Дейна в ухото на Нурмагомедов, докато двамата се наслаждаваха на битки от веригата UAE Warriors:

Битката между Дъстин Порие и Конър Макгрегър се развива повече от тази между теб и Макгрегър по данните от PPV. Представи си какво може да постигнете вие с Макгрегър в още 1 шибан сблъсък. Просто ти казвам. Просто казвам.

Уайт натиска здраво Нурмагомедов, който не спира да говори, че не иска да се бие. Хабиб победи Макгрегър през 2018 година и двамата продадоха над 2 милиона платени гледания. Това са милиони долари приход за организацията, а Дейна иска още 1 такъв сблъсък, за да напълни хазната.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес