Зареждане

Уайт към Джон Джоунс: Комисията не тестват за марихуана

Уайт към Джон Джоунс: Комисията не тестват за марихуана
Публикувано на: Октомври 18, 2020 в 05:00 ч
Наскоро бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс разкри една дълго пазена тайна. От години се носеха слухове, че той се крил под клетката преди години, за да не го тестват от USADA. Израел Адесаня не спираше да му се присмива в социалните мрежи, а това провокира "Bones" да изплюе камъчето и да каже истината.

Вижте още - Джон Джоунс разкри защо се е крил под клетката преди години​​​

В социалните мрежи Джоунс сподели, че наистина се крил под клетката в неговата зала, но не от USADA, а от атлетическата комисия. Джон твърди, че се страхувал, защото изпушил един джойнт и не искал да го накажат.

Дейна Уайт, който е в обтегнати отношения с Джоунс реши да коментира неговите твърдения и ги опроверга. Президента на UFC сподели, че комисията не тестват за марихуана, когато даден боец няма насрочена битка:

Атлетическата комисия не правят тестове за марихуана. Ако Джон Джоунс се е тревожил за това, то не е трябвало, защото те не тестват за марихуана. 

Ако това е преди битка, то тогава от комисията щяха да го тестват така или иначе. Не знам за неговия случай, но ако нямаш предстояща битка, тогава комисията не тестват за марихуана.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес