Зареждане

Уайт говори за специалното отношение към Конър Макгрегър

Уайт говори за специалното отношение към Конър Макгрегър
Публикувано на: Декември 27, 2021 в 02:00 ч
Много ММА бойци и фенове се оплакват, че Конър Макгрегър получава специално отношение в UFC. Това е разбираемо, защото той е боецът, който продава най-много в UFC. Конър е заработил много милиони на организацията и е участвал в най-големите ММА галавечери през годините.

В последните години Конър не се представя много добре в клетката, но специалното отношение няма да изчезне. Макгрегър винаги е бил сред любимците на Дейна Уайт и това едва ли ще се промени.

В една от последните си изяви за медиите президента на UFC реши да говори за Макгрегър и каза следното за специалното отношение:

Занимавал съм се с хиляди бойци. Много от тях са казвали, че еди коя си битка не е за тях. Конър Макгрегър обаче не се интересува с кого ще се бие. Преди години когато Жозе Алдо се оттегли от срещата им, Конър каза, че ще тренира и ще се бие с всеки. 

След време той пак остана без съперник и се съгласи на битка с Нейт Диас. Конър Макгрегър е такъв още от първия ден в тази организация. Има хора, които сочат с пръст и казват, че Макгрегър получава специално отношение. Конър е специален човек. 

Този човек е дяволски специален. Имал съм си работа с много бойци, които ще ми говорят, че дадена битка не била добра за марката им. Други пък не искат да се бият с техните приятели.

Заслужава ли Макгрегър специалното отношение, което получава ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес