Зареждане

Уайт: Джон Джоунс може да се бие или да се оттегли от ММА

Уайт: Джон Джоунс може да се бие или да се оттегли от ММА
Публикувано на: Май 17, 2021 в 16:00 ч
Дейна Уайт е готов да приеме всяко решение от страна на Джон Джоунс. В последните месеци двамата не са в много добри отношения. "Bones" пожела шанс за титлата при тежките срещу Франсис Нгану.

Той сподели, че няма да се бие за заплата по-малко от 10 милиона долара. Президента на UFC разкри, че Джоунс иска 30 милиона долара гарантирана заплата за дуел с чудовището от Камерун.

Вече близо година Джоунс не е спрял да тренира за тежка категория. Той оваканти титлата в полутежка дивизия, за да преследва величие в горната категория. Джон иска да се бетонира като най-велик в историята на ММА и вярва, че това минава през златото в тежка категория.

 
Преди няколко дни Уайт му предложи битка със Стипе Миочич, но Джоунс отказа. Пред медиите в Тексас Дейна подхвана темата с Джоунс и тежка категория и сподели следното:

Има възможни битки за Джон Джоунс. Те са тук. Аз правя битки всеки уикенд. Ако Джон иска да се бие, тогава може да го направи. Ако обаче не иска, тогава не е длъжен. Никой няма да го притиска да се бие. Той направи страхотна кариера. Джоунс има невероятно наследство. 

Лично аз гледам на него като на най-велик в историята. В момента има момчета, които са по петите му като Камару Усман и други. Всичко зависи от Джоунс. 

Той може да се бие това лято или никога да не се бие. Всичко си зависи от него. Джоунс може да се оттегли от ММА още сега и ще бъде считан за най-велик, докато някой друг не постигне това, което той постигна.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес