Зареждане

Уайт: Джейк Пол иска в UFC, защото при нас са парите

Уайт: Джейк Пол иска в UFC, защото при нас са парите
Публикувано на: Май 5, 2022 в 17:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт признава, че е заинтригуван от възможността да подпише с Джейк Пол.

"Проблемното хлапе" изгради името си в света на бойните спортове, като предизвика бойците на UFC и Уайт. Джейк успя да нокаутира двама бивши състезатели на UFC, Тайрън Уудли и Бен Аскрен.

Пол също не е правил много ММА тренировки и се боксира само пет пъти. Въпреки това той обяви, че в крайна сметка ще се бие в UFC. Освен това, той вижда как нокаутира Конър Макгрегър в бъдеще.

Пол и Уайт размениха доста обиди в последната година. Джейк изяви желание да влезе в UFC, но до днешна дата Уайт не го приема насериозно. В участието си в подкаста The Pivot Podcast Уайт сподели:

"В края на краищата Джейк Пол иска да се бие в UFC. Той не иска да се бие тук, защото не вярва, че плащаме на момчета. Той иска да се бие тук, защото тук са парите, независимо какво казва. 

Никога не бих казал никога. Не знам, искам да кажа, понякога го гледам. И е малко интригуващо, но донякъде противоречи на това, което правя. 

Аз давам най-доброто от най-доброто. Опитах се да направя няколко от онези неща за знаменитости с момчета от WWE. Някои се получиха, а други не се получиха. 

Но не бих казал "не" на Джейк Пол. Аз организирах Мейуедър/Макгрегър, въпреки че казах, че никога няма да го направя.”

Ще влезе ли Джейк Пол в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес