Зареждане

Уайт: Ако Перейра спечели в UFC 276 може да срещне Адесаня

Уайт: Ако Перейра спечели в UFC 276 може да срещне Адесаня
Публикувано на: Юни 29, 2022 в 00:00 ч
Алекс Перейра е последният човек, който е побеждавал настоящия шампион в средната категория на UFC, Израел Адесаня. "Poatan" победи "The Last Stylebender" два пъти в кикбокс срещите им и именно заради това има интерес за битка помежду им в UFC.

Адесаня ще защитава титлата си срещу Джаред Каноние в UFC 276, а в същото събитие Перейра ще се изправи срещу агресивния Шон Стрикланд.

"И двамата идват от GLORY Kickboxing. Перейра е бивш двоен шампион там - в средната и полутежката категория. Той има две победи над Израел Адесаня," споделя Дейна Уайт. "А той има и вече две победи в UFC. Така че битката с упорития и издръжлив Стрикланд ще бъде много интересен двубой. И ако той спечели има смисъл да се направи среща с Адесаня."


Перейра е относително неопитен на топ нивото на ММА, като победите му са над Андреса Михилидис и Бруно Силва в UFC. Стрикланд обаче е бивш шампион на King of the Cage, който е в серия от 6 поредни победи в Октагона и това ще е голямо изпитание за бившия кикбоксьор.

"Ако Перейра успее да победи в тази среща, това ще ги изстреля в много интересен двубой с история срещу Адесаня."

Адесаня също трябва да си свърши добре работата в главното събитие на вечерта. Каноние спечели 5 от последните си 6 битки, като 4 бяха с нокаут.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес