Зареждане

Tyson Fury: Скоро отивам в Дълбин, за да тренирам с Conor McGregor

Tyson Fury: Скоро отивам в Дълбин, за да тренирам с Conor McGregor
Публикувано на: Ноември 16, 2019 в 02:06 ч
Tyson Fury е напълно сериозен за битки по правилата на ММА в UFC и вече започна да се готви. Наскоро той проведе тренировка със своя сънародник и бивш претендент за титлата Darren Till и остана доволен от работата, която двамата свършиха.

Бившия шампион в бокса беше споделил, че иска да тренира с бившият двоен шампион Conor McGregor и съвсем скоро щял да отиде при него в Дъблин. "Gypsy King" засипа със суперлативи ирландеца и няма търпение да се учи от него. Ето какво сподели Fury в интервю за RTE Radio 1:


Нямам търпение да тренирам заедно с Conor. Ще планираме всичко и съвсем скоро ще отида в Дъблин при него. Мисля, че Conor е абсолютно фантастичен боец. Той предложи да ме тренира, когато реша да се бия по правилата на ММА. Какъв по-добър учител по ММА мога да имам от "Notorious" Conor McGregor ? 

Със сигурност ще отида при него, за да тренираме. Миналата седмица тренирахме ММА с Darren Till в Ливърпул. Наистина се наслаждавам на новото предизвикателство. Не знам кога и къде ще дебютирам в клетката. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес