Зареждане

Tyson Fury планира трилогия с Wilder

Tyson Fury планира трилогия с Wilder
Публикувано на: Септември 14, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион  Tyson Fury (28-0-1,20 KOs) се качва на ринга след броени часове, за да премери сили с Otto Wallin (20-0,13 KOs). Битката е много важна за него, защото след нея ще има реванш между него и шампионът в тежка категория Deontay Wilder, който е планиран за февруари 2020 година. Fury трябва да победи, защото при загуба няма да има голям интерес към втората им битка и тя може да пропадне.

Tyson вече е планирал бъдещите си битки и вярва, че ще може да победи Wilder (41-0-1, 40 KOs) във втората им среща. Fury е готов с плановете си за следващата година и иска да се бие срещу Otto Wallin, а след това два пъти с Deontay Wilder и накрая среща с победителя от битката между Anthony Joshua и Andy Ruiz, които ще се бият през декември в Саудитска Арабия. Ето какво сподели бившия шампион за своите планове:


Ще се бия с Wallin, Wilder, Wilder, а след това и с победителя от битката между Ruiz и Joshua, ако са свободни. Ако не са, то тогава ще дам още един шанс на Dereck Chisora. Deontay не може да се бие с никого, защото вече подписа договор с мен. 

Wallin е мой тип. Той е висок, рус със сини очи и е много готин. Той може да ми даде добри 12 рунда и да ме победи. Аз съм страхотен боксьор и съм по-едър от всички в категорията. Имам много по-голям обхват и по-голямо IQ. 

Няма какво да се направи срещу мен, освен да разчитат на късметлийски удар. Трябва да ми вкарат един и да се надяват, че ще ме нокаутират. Вече ме сваляха на земята и преди. Това е единственото, което може да направиш срещу мен. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес