Зареждане

Tyron Woodley зарови томахавката - спря с драмите

Tyron Woodley зарови томахавката - спря с драмите
Публикувано на: Февруари 18, 2018 в 09:00 ч

Когато Tyron Woodley публично каза, че UFC са му предложили двубой с Nate Diaz, той запали вражда с президента на UFC, Dana White и претендента за титлата Rafael dos Anjos.

RDA веднага нападна шампиона, с аргумента че си търси лесен двубой, а Dana White каза, че шампионът говори плни глупости.

Последваха няколко дни, в които се размени грозна кореспонденция, тъй като Woodley държеше да отговори на всяка от нападките.

Сега в последното си изявление Woodley разкри че спира с драмите и ще чака това, което му е приготвило бъдещето.
 
"Прекратявам с драмите. Ще се фокусирам върху възстановяване ан рамото си. Един по един, всеки ще усети силата на ръцете ми. Не знам в кой ред, не знам кой е следващия.

Никога не съм искал да се размотавам и да не защитавам титлата си. Тук съм от доста време и планирам да нокаутирам всеки. Хората имат къса памет за нещата, които съм постигнал. 11 финиша, 9 от които в първия рунд. Някои от най-зрелищните нокаути в историята на UFC. Никой не говори за тези статистики.

Заравям омахавката с всеки, защото в крайна сметка много хора казват 'Защо просто не се биеш?'. Имах операция на 19-ти декември. Минаха точно 8 седмици от тогава. Ако си мислите, че 8 седмици след сериозна операция на рамото мога да се върна в двубой, помислете пак."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес