Зареждане

Tyron Woodley залага на Kamaru Usman в битката срещу Colby Covington

Tyron Woodley залага на Kamaru Usman в битката срещу Colby Covington
Публикувано на: Април 2, 2019 в 15:10 ч
Бившия шампион в полусредна категория Tyron Woodley вярва, че Kamaru Usman ще успее да се справи с Colby Covington. Usman успя да доминира над Woodley и го победи с решение, а веднага след това стана ясно, че ще защитава титлата срещу Colby Covington, който е бивш временен шампион. В интервю за MMAJunkie, Woodley реши да поговори за битката между Usmna и Covington, която ще се случи тази година и избра за победител Kamaru:



Мисля, че Covington ще изпитва затруднения в стойка, но неговото темпо в битката е диво, което ме кара да мисля, че той ще е равностоен опонент за Usman. Kamaru има добри умения в стойка, но не е известен като боец, който може да те нокаутира с 1 удар. Той определено има сила и може да те прати в нокдаун. Не мисля, че той е от тези бойци, които може да те нокаутират с 1 удар. 


Мисля, че Colby ще може да скъси дистанцията и да проведат една дълга граплинг битка. Моето мнение е, че Covington ще изглежда добре в по-късните рундове. Понякога обаче виждаме как двама борци провеждат битка в стойка и аз ще избера за победител Usman. 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес