Зареждане

Tyron Woodley залага къщата си, че следващият му опонент ще бъде Nate Diaz

Tyron Woodley залага къщата си, че следващият му опонент ще бъде Nate Diaz
Публикувано на: Февруари 7, 2018 в 10:17 ч

През ноември тръгна мълвата, че шампиона в полусредна категория Tyron Woodley се готви за среща с Nate Diaz в UFC 219. Въпреки че "The Chosen One" потвърди, Dana White набързо опроверга слуховете.

Няколко месеца по-късно отново се говори за това, като този път Woodley вече залага къщата си, че Nate ще бъде следващият му опонент:

"Смятам, че срещата ни ще се състои и то още тази година. Много по-вероятно е да се случи, отколкото си мислят хората."

Разбира се, известно е, че за Nate подходящото заплащане е от изключително значение, а от UFC пък не желаят да развръзват кесията:

"Говори се с Nate да се бием през юли. От UFC му предложиха срещата. Само трябва да го убедят. Вярвам, че ще се бия с Nate тази година и така ще отбележа завръщането си в Октагона. Ако трябва дори ще заложа къщата си, че той ще е следващият ми опонент."

Все пак Woodley опроверга всички слухове, че с Nate ще спасяват UFC 222, тъй като в момента се възстановявал от операция:

"След 4 седмици? Не, няма да се бием тогава. Ако ще влизаме в битка, ще трябва да е за титлата ми. Ако няма да се бия за пояса, по-добре да правя нещо друго."

Nate вече неколкократно загатва своето завръщане, а White потвърждава, че са му предлагани срещи, които обаче отказвал. Tyron разчита обаче, че ако от UFC отправят добро предлоежение на Diaz, той би подписал. Той също не вярва, че нещата ще приключат добре за единствения боец, побеждавал Conor McGregor в Октагона:

"Дали ще се бие с мен? Да, за подходящите пари... Добра среща ли ще бъде за него? Не, много по-бърз съм. Удрям по-силно. Мога да го поваля. Той няма да успее. Нещата няма да приключат добре за него, така че от UFC ще трябва да го обезщетят с пари."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес