Зареждане

Tyron Woodley само на две срещи от това да стане най-добрият в полусредна категория според неговия треньор

Tyron Woodley само на две срещи от това да стане най-добрият в полусредна категория според неговия треньор
Публикувано на: Септември 25, 2018 в 11:50 ч
UFC шампионът в полусредна категория Tyron Woodley, който успя да защити титлата си срещу Stephen Thompson (два пъти), Demian Maia и Darren Till е решен да стане най-добрият в дивизията на всички времена. Много фенове и критици обаче отказват да го признаят, вярвайки, че Georges St-Pierre все още е на върха.

Според треньора на Tyron Woodley, Din Thomas, обаче, Georges St-Pierre може и да е все още най-великият, но Woodley лесно може да преобърне това с още няколко победи - по-конкретно две и то срещу определени противници.



"Към този момент смея да твърдя, че Tyron Woodley е на второ място. Както казахте, резюметото му говори само за себе си. Обаче мисля, че още няколко защити ще затвърдят позицията му. Мисля, че това му трябва. Победа срещу Colby - той е лесен противник, но в резюмето ще стои добре. Може да добавим и Usman. Ако успее да отбележи победи срещу тези двамата, ще можем да го признаем за най-добрият в дивизията."

Между тези двама противници Din Thomas приема Colby Covington за по-лесният.

"Covington не е толкова опасен за Tyron. Не може да го нокаутира с един удар. Не може да го удуши. Не мисля, че е способен. Colby единствено може да го измори, но не мисля, че може да го бори чак до там. Като цяло, ще бъде лесна среща."

Мислите ли, че ще можем да признаем Tyron Woodley за най-добрият в полусредна категория на всички времена, ако надвие Colby Covington и Kamaru Usman?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес