Зареждане

Tyron Woodley разкри: Floyd Mayweather започва с ММА тренировките тази седмица

Tyron Woodley разкри: Floyd Mayweather започва с ММА тренировките тази седмица
Публикувано на: Март 27, 2018 в 10:18 ч

През декември Floyd Mayweather Jr. заяви, че има предложение за няколко срещи от UFC, като за това щял да бъде възнаграден с милиарди долари. Миналата седмица боксьорът сподели, че е напът да започне с тренировките за евентуална среща в Октагона, като обаче за дебюта обаче щели да му бъдат необходими 6 до 8 месеца. Изглежда вече е готов да се заеме с това свое начинание, съдейки по думите на шампиона в полусредна категория Tyron Woodley.

Наскоро стана ясно, че Woodley ще тренира Mayweather преди да влезе в клетката:

"Говорих с Floyd вчера. В момента е в маями и обсъждаме дати за тренировки."

"Подреждаме графика. По-голямата част ще бъде обсъждане на плана за действие, на стратегиите. Няма нужда да знае как да рита като Брус Лий. Не е необходимо да става черен колан по нещо, достатъчно ще му бъде да си спечелва такива позиции, че да може да използва боксовите си умения - ще се справи."

"Започваме тази седмица, като ще направим и няколко тренировки."

Mayweather за пръв път проговори за прехвърлянето си към ММА преди срещата с Conor McGregor, която се състоя през август, но повечето ММА фенове не го приеха насериозно. След успеха, който пожъна двубоя им обаче, реваншът в UFC звучи все по-реален.

Що се отнася до това, на което Woodley възнамерява да научи Mayweather - планът е ясен. Mayweather владее битката в стойка, както и да го погледнем. А всички срещи започват именно в изправена позиция. Идеята им е да се задържат в нея.

"Той умее да удря по-добре от почти всеки друг в спорта. Всеки, който може да отбягва удари за част от секундада, с малко тренировки би могъл да се научи да отбягва и опитите за тейкдаун. Това ще бъде главната ни цел - ще тренираме как да се задържа в стойка или пък ако падне на земята, как да се изправи отново на крака, в позицията, която му е най-удобна."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес