Зареждане

Tyron Woodley предложи интересен облог на Colby Covington

Tyron Woodley предложи интересен облог на Colby Covington
Публикувано на: Декември 4, 2018 в 00:02 ч
Шампиона в полусредна категория на UFC, Tyron Woodley е готов да защитава титлата си срещу бившия временен шампион Colby Covington в първите 3 месеца на новата година. Двамата трябваше да се бият още тази година, но тогава Covington се опрадва, че няма нужното време за подготовка и Woodley защити титлата си срещу Darren Till. Сега обаче битката е неизбежна и Woodley предложи интересна оферта към Covington:



Мисля, че в битката ни той ще търси клинча и събарянията. Уверявам ви, че той няма да иска битка в стойка. Не мисля, че той ще успее да ме събори. Готов съм да се обзаложим на по $10 000 да не се събаряме в битката. Искам хората да го видят. Той иска да види какво мога с ръцете си. Той ще се опита да се бори с мен и да доминира, но това няма как да стане. Предизвиквам го на облог да не се събаряме, а който опита събаряне дава на другия $10 000. 

Ако аз докосна крака му, за да търся събаряне, тогава му давам $20 000. Всеки път в който той докосне крака ми, за да ме събаря, ще трябва да ми даде $10 000, а аз ще му давам по $20 000. Това е моят облог към него.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес