Зареждане

Tyron Woodley: Няма да се бия с Kamaru Usman в последния момент

Tyron Woodley: Няма да се бия с Kamaru Usman в последния момент
Публикувано на: Август 28, 2018 в 10:08 ч
Kamaru Usman вече се определи като нов шампион в полусредна категория, но това явно няма да се случи. От UFC решиха, че Usman трябва да е резерва за главната битка на UFC 228 между Tyron Woodley и Darren Till и ако някой се контузи, то Kamaru да спаси събитието. До тук добре, но Tyron Woodley го отряза и сподели, че няма да приеме битка в последния момент с Kamaru Usman, който навсякъде говореше, че вече се вижда с титлата след 8 септември:


Наясно съм, че аз и Usman ще се бием в определен момент. Нямам проблем с това и съм готов да се бие с него, както и с Mike Perry и другите бойци, които уважавам от категорията. Харесвам бойците, които имат умения и дават всичко от себе си.

Няма да се бия с Kamaru Usman и то с 24 часа предизвестие. В момента се готвя за опонент, който е по-висок от мен и е страйкър. Не се готвя за Usman, който е противоположност на Till. Успявам в клетката, защото тренирам, подготвям се и мисля стратегии. 

Разделям моят опонент на части и така го побеждавам. Всичко е стратегия и няма да сменя опонента в последните минути. Аз съм световен шампион и заслужавам правилно отношение и обявяване на опонент. Заслужавам повече време, защото съм тренирал и съм дал всички от себе си, за да спечеля този пояс. 

Аз няма да вляза в последната минута, защото не съм такъв и ако искате такъв, тогава се обадете на шибания  Cowboy Cerrone. Аз съм професионалист и шампион и ако този Usman иска да се бием, тогава ще ми трябва повече време и едва тогава, ще се радвам да се бия с него.

Dana White винаги е обичал бойците, които са готови да се бият с всеки и навсякъде. От друга страна той не харесва особено Tyron Woodley и след такова изказване, ще намрази още повече Woodley, но той е в правото си.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес