Зареждане

Tyron Woodley: Khabib е звяр и го искам в клетката срещу мен

Tyron Woodley: Khabib е звяр и го искам в клетката срещу мен
Публикувано на: Септември 17, 2019 в 09:03 ч
Качил: DoloR 
Бившият шампион в полусредна категория Tyron Woodley е впечатлен от Khabib Nurmagomedov и иска да се бие с него в клетката. "The Chosen One" споделя, че няма начин да свали до лека категория, но е готов за него в битка, която няма да е за титлата. Nurmagomedov впечатли по-рано този месец с победа над Dustin Poirier и сега всеки иска да се бие с него.

Шампиона в лека категория обаче не иска да сменя категорията и беше категоричен, че ще остане в лека категория, защото там му е мястото. Въпреки това Woodley иска да премери сили с него, което има малък шанс да се случи, но Tyron все пак пробва и предизвика Khabib:


Khabib е звяр. Мисля, че точно сега в моята кариера имам нужда от невъзможното. Имам нужда от нещо, което никой не е успявал да направи. Това ще ме мотивира отвъд границите и мисля, че Khabib може да ми даде това невъзможно нещо. 

Очевидно е, че няма как да вляза в лека категория. Сега искам да си върна титлата в полусредна категория, а след това ще се кача в средната. Двамата с него може да се бием в битка, която няма да е за титлата и трябва да е нещо, което ще му привлече вниманието. 

Сега той е номер 1 и едва ли ще има интерес към мен. Това предизвикателство е повече от уважение заради това, което той прави. Знам, че Dustin прави спаринги с бойци от средна и полутежка категория и видяхме как Khabib се справи с него. Искам да видя какво е да си срещу него в клетката. 


Woodley не се е бил, след като през март загуби титлата си от Kamaru Usman, който го доминира и го направи за смях. Наскоро той го предизвика за реванш и в момента няма яснота за неговата следваща битка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес