Зареждане

Tyron Woodley: Kamaru Usman не направи нищо специално

Tyron Woodley: Kamaru Usman не направи нищо специално
Публикувано на: Март 14, 2019 в 08:40 ч
Tyron Woodley не е впечатлен от представянето на Kamaru Usman, който успя да го детронира с плашеща доминация. Tyron Woodley не успя с нищо да се противопостави на Usman и все още не може да си обясни какво се случи. Tyron все още вярва, че е по-добър от Usman и е уверен, че ще успее да си върне титлата:



Kamaru Usman не направи нищо специално. Не се представи страхотно. Той никога не се е бил с боец, който да е от моя калибър. Той успя да се придържа към плана си и това беше най-големия му плюс. Kamaru не направи нищо впечатляващо в стойка. 

Той не ми вкара удари, които да са невиждани и не ме свали на земята с невиждани събаряния. Нещо в тази битка беше доста странно. Мисля, че съм по-добър боец от него и отново ще стана шампион. Загубих тази битка, но си научих урока.




През годините Tyron Woodley беше в доста обтегнати отношения с Dana White, който му отправи доста сериозни критики. В момента е сигурно, че той няма да получи незабавен реванш и ще трябва да запише поне 2 победи, за да го видим отново в битка за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес