Зареждане

Tyron Woodley имал предложение за помощ от Jon Jones

Tyron Woodley имал предложение за помощ от Jon Jones
Публикувано на: Юни 20, 2018 в 09:43 ч

Colby Covington обича да се кара с останалите бойци и то не само в собствената си полусредна категория.

Той е влизал в скандали и със състезатели от полутежка и тежка категория. Един от противниците му се оказва обаче, че е самият бивш шампион в полутежка категория, Jon Jones.

Jones и Covington са бивши съквартиранти. Двамата си бяха разменили няколко пиперливи реплики след като Jones предложи помощ на Rafael dos Anjos преди битката му с Covington на UFC 225, предлагайки също 50 000 долара на всеки фен, който замери Covington с бумеранг на събитието.

Colby все пак успя да надвие RDA, спечелвайки си временната титла в полусредна категория и сега ще трябва да се бие с първенеца Tyron Woodley, който в наскорошно интервю разкри, че му била предложена помощ за подготовката от самия Jones.

"Забавно е, защото Jon не ми се обажда често. Искаше да ми помогне. В течение на разговора го посъветвах да не дава толкова гласност на Colby.

Беше публикувал нещо за него. Казах му, че ще го ступам толкова здраво, че отвътре ще е мъртъв. Ще се опитва да избяга от клетката. Така че да не се притеснява. Woodley тогава ми каза, че се надява това да се случи възможно най-скоро."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес