Зареждане

Tyron Woodley: Един ден Covington ще си плати за глупостите, които приказва

Tyron Woodley: Един ден Covington ще си плати за глупостите, които приказва
Публикувано на: Август 6, 2019 в 00:05 ч
Colby Covington не е боец, който се страхува да споделя това, което мисли. "Chaos" е известен с голямата си уста, която често го вкарва в проблеми и му носи критика. Преди две години той победи Demian Maia в Бразилия, а след битката обиди цялата държата, като я нарече "бунище" , а хората в страната определи като мръсни животни. Това не се хареса на хората и Covington едвам успя да се измъкне от залата.

Няколко месеца по-късно Fabricio Werdum го удари с бумеранг, а Covington пусна жалба в полицията. В последната си битка Colby победи Robbie Lawler в Ню Джърси, а след това се подигра с инцидента, който се случи с Matt Hughes преди време. "Chaos" не съжалява за нещата, които приказва, но Tyron Woodley вярва, че ще дойде ден, в който Covington ще трябва да си плати:


Това, което каза по адрес на Hughes беше позорно и Covington трябва да се извини публично. Colby каза, че Lawler не трябва да стои на релсите когато идва влак, както направил Matt. Тези неща не са забавни. Няма значение как се е озовал Matt на релсите и мисля, че той е благословен, че още е сред нас. Това не е шега. 

Да говориш такива неща и да се подиграваш с хората в Бразилия не е хубаво и един ден ще ти донесе нещо повече от побой в клетката. Covington трябва да спазва някакви граници, защото ще го наранят. Covington изглеждал добре срещу Lawler ? Кога за последно сте виждали Lawler да изглежда добре в клетката ? 

Писах на Dana, че много искам да смажa Covington. Аз няма да съм като Lawler и да поемам ударите като манекен. Ще го пребия в клетката. Много хора получават шанс за титлата просто така и мисля, че аз няма нужда да се бия и просто трябва да чакам битка с победителя от Covington и Usman.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес