Зареждане

Tyron Woodley: Colby Covington е пълен тъпак и може да го изпреваря за титлата

Tyron Woodley: Colby Covington е пълен тъпак и може да го изпреваря за титлата
Публикувано на: Септември 15, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR 
Бившият шампион в полусредна категория Tyron Woodley вярва, че Colby Covington е пълен тъпак и съществува вероятност да го изпревари в битка за титлата. От UFC искаха да сбият Covington и Kamaru Usman през ноември в Ню Йорк, но Colby не беше доволен от предложението на организацията и реши да откаже офертата.

Това не се хареса на UFC и те започнаха да разглеждат други варианти за опонент на безспорния шампион. Usman не е бранил титлата си, откакто я спечели през март с победа над Woodley. Бившия шампион също не се е бил след загубата на своя пояс и сега се надява, че ще получи незабавен реванш. Ето какво сподели в интеврю Tyron за титлата и Covington:


Colby e пълен тъпак и благодарение на неговите приказки три пъти успява да провали шанса си за титлата. Двамата трябваше да се бием миналата година преди битката ми с Till, но той отказа. След това трябваше да се бием преди битката ми с Usman, но той пак отказа. 

Вие можете да смятате и видяхме какво направи сега и в битката с Usman. Моята цел е да си върна титлата и приоритет за мен е битка с новият шампион Kamaru Usman. Ако Covington иска да му сритам задника, то аз съм готов и за него. 

Ако се бия с Usman и си върна титлата, то тогава смятам да дам шанс и на Covington. Планирам също и качване в средна категория. Имах нужда от тази загуба и сега нямам търпение да се завърна.  




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес