Зареждане

Тухугов издъни Хабиб и Махачев! Призна, че са ползвали интравенозна инфузия ?

Тухугов издъни Хабиб и Махачев! Призна, че са ползвали интравенозна инфузия ?
Публикувано на: Февруари 19, 2023 в 12:00 ч
Зубайра Тухугов признава, че Ислам Махачев и Хабиб Нурмагомедов са използвали интравенозна инфузия за рехидратация.

Ислам Махачев си създаде големи проблеми след мача си на UFC 284 в Австралия. Някогашният му съперник Дан Хукър твърди, че е използвал интравенозна инфузия за рехидратация след трудното сваляне на килограми за битката с Александър Волкановски.

От USADA и комисията в Австралия споделиха, че няма да водят разследване, защото няма доказателства. Изтече предполагаем чат на съотборника на Ислам Зубайра Тухугов, в който той потвърждава, че членове на неговия екип са използвали интравенозна терапия. 

В чата двамата разговарят на руски език. Тухугов казва, че UFC са наясно с това, което Ислам е направил, но не предприемат никакви действия. Известно е, че интравенозната инфузия се наказва с до 2 години наказание. 

„Той е приел 500 mg, доколкото знам. Никога не съм приемал, защото позволяват, но само когато шампионите го правят. Хабиб също го направи в мача с Гейджи, но те не му направиха нищо.“, каза Зубайра в гласово съобщение. 

Зубайра също помоли потребителя „да не казва на никого“. Заваляха коментари, че чатът може да е фалшив, а гласът на Тухугов да е deepfake. Ако този разговор е реален, това допълнително показва, че UFC се опитват да прикрият скандала. 

Вие какво мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес