Зареждане

Треньорът на Нгану: Искаме битка с Джон Джоунс

Треньорът на Нгану: Искаме битка с Джон Джоунс
Публикувано на: Септември 4, 2022 в 14:00 ч
Ерик Никсик, треньорът на шампиона на UFC в тежка категория Франсис Нгану иска да се бият с Джон Джоунс.

В момента Нгану се възстановява от операция на коляното. Той се цели в завръщане в началото на 2023 година. Никсик вярва, че "Bones" трябва да бъде следващ за неговия боец.

„Битката, която има най-голям смисъл, очевидно е опцията с Джон Джоунс. Това е битката, която всички искаме. Джон Джоунс беше извън играта за две години и половина. 

Ако не можем да се бием през декември поради графика на UFC, може би това може да стане през януари или февруари. Джон не се е бил от много време, Стипе също не е влизал в октагона от дълго време

Честно казано, бих предпочел да се бием отново със Стипе или с Джоунс. Ако имаше избор между двамата, тогава, според мен, имаме нужда от битка с Джон Джоунс”, цитираха Никсик от MMA Fighting.

Очаква се Джоунс и Миочич да се бият през декември. Почти сигурно ще има временна титла в тази битка. Победителят от битката им ще има нужда от най-малко 5-6 месеца, за да се подготви за Нгану. Това значи, че Нгану ще трябва да се бие с някой друг, за да не чака толкова дълго.

Припомняме, че Нгану все още не е подновил своя договор с UFC. Той ще стане свободен агент през 2023 година и може да подпише с някоя друга организация.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес