Зареждане

Треньорът на Ngannou със смъртни заплахи след срещата със Stipe

Треньорът на Ngannou със смъртни заплахи след срещата със Stipe
Публикувано на: Май 17, 2018 в 09:29 ч

Едно от най-невероятните неща в модерния ММА е самият контакт, който феновете могат да имат до бойците и треньорите в социалните медии. И тъй като ММА бойците обикновено далеч не са толкова известни колкото другите атлети, които често отбягват да влизат в скандални ситуации от страх да не оронят репутацията си, те често се намират в доста куриозни ситуации онлайн, радвайки се на всякакво внимание. Винаги е било интересно да видим как някои фенове нападат и заплашват пряко професионалните бойци в социалните медии.

Треньорът на Francis Ngannou, Dewey Cooper, например, никога не е получавал смъртни заплахи... до преди да тренира Ngannou за срещата със Stipe Miocic. Ngannou изгуби и заплахите бяха неминуеми. Cooper обаче отговаря на всяка една от тях:

"Не ги оставям без отговор. Мамка им, в One Kick's Gym съм във вторник, четвъртък и събота. В залата на Mayweather съм в понеделник, сряда и петък. В залата на UFC съм в 2 часа във вторник и четвъртък. Нека дойдат да ме убият шибаняците."

Cooper има вече опит с тренирането за големи срещи - неговият ученик Jesse Vargas се би веднъж срещу Manny Pacquiao за WBO титлата. Той обаче си пази своите хора, както стана и с Kevin Lee, когато се би с Michael Chiesa:

"Не ни тормозят на живо или в социалните медии. Говорят глупости по наш адрес, а ние им връщаме. Толкова. Не бих говорил по същия начин, ако бях в Белия дом с президента. Не ме интересува дори да съм в болницата с раждащата ми приятелка - ако не ме уважаваш, и аз няма да те уважавам."

"Последовател съм на Malcolm X. Вярвам във фразата 'око за око, зъб за зъб' и така ще бъде до края на дните ми. Добър човек съм, но не оставям нещата току-така. Няма да се оставя да ме подмятат."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес