Зареждане

Треньорът на Ngannou съгласен с Dana White, че боецът си е изгубил ума

Треньорът на Ngannou съгласен с Dana White, че боецът си е изгубил ума
Публикувано на: Август 23, 2018 в 10:46 ч
Dana White напоследък обяснява не само за стойността на UFC, която за последните години е нараснала почти двойно, но също и коментира факта, че често критикува бойците си. Като например когато започна да говори за Francis Ngannou, че си е изгубил ума - нищо, че месеци по-рано го представяше като следващата голяма звезда.

White все пак се защити, споделяйки, че повечето от бойците наистина си го заслужават. Колкото и странно да звучи обаче, треньорът на Francis Ngannou, Fernand Lopez е съгласен с това.

"Това, което White каза за егото на Francis е може би една от истините, които излизат от неговата уста. Може би всъщност е единствената истина. Факт си е."

"Защо го казвам? Защото Ngannou ми е като брат и когато брат ти има проблеми, трябва да си болезнено искрен, за да може да стане той по-добър човек."



"За да стане Francis по-добър, някой трябва да играе лошата роля. Дори и да трябва да му се каже, че егото му е пораснало и се е променил в последно време. Това е истината. Говорил съм си с Ngannou и съм му казвал, че се е променил. Не е същият. Егото му го убива. Така стоят нещата."

И ако очаквате някакви конкретни примери, навярно ще останете разочаровани. Най-доброто доказателство, което Lopez споделя е, че Francis не следвал плана срещу Stipe Miocic, като в следствие започнал и да тренира със Syndicate MMA във Вегас. Горчивата истина.

"Беше сериозен удар. Когато Francis падна от Stipe, никой не го чу да казва, че е защото не е следвал плана. Той правеше всичко наопаки - нямаше нищо общо с това, което бяхме говорили. Тази загуба му се отрази сериозно - както на него, така и на мен, и на залата. Ако Francis беше станал шампион, аз щях да съм треньор на шампион, а залата щеше да ражда шампиони. Изтървахме тази възможност, защото той не следва плана. Той следваше това, което си говорим преди да се добере до срещата за титлата - после отиде при Syndicate MMA."

"Когато всички повтаряха колко лош треньор съм, щеше да е хубаво Francis да ме защити и да каже, че съм си свършил работата и съм му изготвил най-добрият план, който обаче той така и не последва. Вместо това обаче той предпочете да замълчи и хората се нахвърлиха върху нас - как сме тренирали само битка в стойка, но не и на земя."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес