Зареждане

Треньорът на Джон Джоунс: Той е по-добър от Овърийм

Треньорът на Джон Джоунс: Той е по-добър от Овърийм
Публикувано на: Август 17, 2022 в 07:26 ч
Джон Джоунс е готов за дебют в тежката категория на UFC.

След няколко години подготовка, бившият шампион в полутежката категория вече има планиран двубой в UFC 282 срещу Стипе Миочич.

Вижте също: Джон Джоунс срещу Стипе Миочич на UFC 282

Треньорът на Джоунс, Брандън Гибсън, не спира да хвали боеца и решението му да се премести в тежката категория.

"Той вече натрупа предостатъчно мускулна маса. Удря изключително тежко и изключително точно и технично. Тренирал съм много от добрите бойци в тежката категория. Тренирал съм Андрей Арловски, Алистар Овърий, Франк Мир и Травис Браун. Джон Джоунс е много по-силен, експлозивен, изобретателен и динамичен от всички тях.

Затова нямам търпение да го видя в тежката категория. Ще бъде нещо много специално и се радвам, че съм част от това."


След като "Bones" пусна няколко видеоклипа, доста от феновете му го разкритикуваха, че е качил прекалено много мускулна маса, която може да се окаже тежичка за неговото телосложение.

Гибсън обаче уверява всички, че Джоунс знае какво прави.

"Нека феновете да не си правят заключения от няколко клипа, които са само част от тренирoвката и тя не е била за сила или скорост.

Аз много добре знам как се чувства Джоунс. Знам колко е бърз. Знам колко е фокусиран и отдаден през последните 2 години. Затова няма проблем да си качва каквото поиска. Единственото което ме интересува е това какво ще се случи по време на двубоя. Повярвайте ми, Джон удря силно и е много талантлив.

Неговите умения са на най-високо ниво. Има много сила и атлетизъм, а също и издръжливост. Мисля, че феновете ще са много шокирани и изненадани, когато го видят в тежката категория."

Как мислите, че ще се справи Джон Джоунс при дебюта си в тежката категория?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес