Зареждане

Треньорът нa Чимаев: Не мога да контролирам агресията му

Треньорът нa Чимаев: Не мога да контролирам агресията му
Публикувано на: Август 18, 2022 в 02:00 ч
Треньорът на Хамзат Чимаев (11-0) Андреас Майкъл призна, че по време на тренировки дава възможност на боеца да бъде това, което е в действителност. Майкъл позволява на Чимаев да бъде див, но това си има рискове.

Хамзат излива своята агресия в залата, но я пренася и в битките. Андреас не може да го контролира в клетката и това го видяхме в битката с Гилбърт Бърнс. "Borz" полудя в търсене на нокаут и отнесе много щети.

Чимаев беше близо до загубата с нокаут, но в крайна сметка спечели с решение. Следващата битка на Чимаев ще бъде срещу Нейт Диас (20-13) на UFC 279 на 10 септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас, САЩ.

„По време на тренировките му давам възможност да бъде див. Ще ви дам пример. Когато Майк Тайсън правеше спаринг, никога не му беше казвано да се „успокои“, защото така унищожаваш природата на звяра.

Подхранвам агресията на Хамзат. В тренировките му давам възможност да бъде това, което е в действителност. Но по време на битка не мога да контролирам тази агресия по начина, по който можете да я контролирате в залата. 

В същото време не наливам вода в този огън.“, каза Майкъл в интервю за Themaclife.

Ще успее ли Чимаев да се справи с Нейт Диас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес