Зареждане

Треньор обявил 5 000 долара за нокаут на GSP по време на спаринг

Треньор обявил 5 000 долара за нокаут на GSP по време на спаринг
Публикувано на: Юни 21, 2018 в 08:15 ч



Georges St-Pierre така и не е бил нокаутиран през годините си в ММА, като също не се е случвало и на тренировки. А не е като да са се опитвали спаринг партньорите му... заради куп причини.

5 000, ако трябва да бъдем точни.

Точно 5 000 долара е паричната награда, която Firas Zahabi е предложил на бойците, ако успеят да нокаутират бившия шампион в полусредна и средна категория.

"Понякога тренировките стават толкова динамични, че трябва да правим нещата по специален начин, за да се забавляваме. Georges е казвал вече във вашето студио, че съм се опитвал да го убия. Прав е, но се е случвало рядко. От време на време само. Правим го на шега."

"Вкарвам няколко бойци в една стая и ги гледам как правят спаринг с Georges - не искат да му докоснат лицето. Това беше когато беше шампион. Никой не искаше да го нарани сериозно. Уважаваха го много. Бяха зашеметени едва ли не от славата му."

За да ги жегне малко, Zahabi решил да извади от себе си парична награда за боеца, който успее да нокаутира GSP.

"В прав текст им казвах, че ще дам 5 000 долара на този, който успее да нокаутира GSP."

"Щях да ги похваля доста сериозно - а това се случва рядко при моите ученици. Тези момчета ми трябваха нахъсани, за да видим къде Georges има пропуски. Като никога не се проваля човек, как ще се развива? Ако нищо не се обърква, няма какво да се споправя. Така че имаше моменти, в които настървявах всички срещу него, да."

Той все пак признава, че St-Pierre е отнасял и тежки удари, като дори май е претърпял сътресение преди битката за титлата с Dan Hardy на UFC 111.

"На една тренировка го удариха по-сериозно. Тогава обаче не бяха заложени пари. Нямаше награда за това. Веднъж беше повален и сложих край на тренировката. Трябваше да се бие съвсем скоро за титлата с Dan Hardy."

Можем само да гадаем какво е щяло да му се случи, ако имаше залог и тогава. Ето това се казва мотивация...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес