Зареждане

Тренировъчен ден с Хамзат Чимаев и Холи Холм

Тренировъчен ден с Хамзат Чимаев и Холи Холм
Публикувано на: Юни 18, 2021 в 00:00 ч
Състезателите на UFC Хамзат Чимаев и Холи Холм се готвят усилено за завръщане в клетката. Двамата показаха в социалните мрежи видео от своите тренировки и по всичко личи, че не се щадят.

Чимаев прекара няколко месеца в Грозни, Чечня и там се възстанови от последиците след COVID-19. Той беше доста зле и мислеше да се оттегли от ММА. Хамзат обаче се съвзе и преди седмица кацна в Лас Вегас. Той се готви в института на UFC с Александър Густафсон, който му е приятел и съотборник.

Чимаев е с рекорд 9-0 в ММА и спечели първите си 3 битки в UFC за 66 дни. За последно трябваше да го видим в бой с Леон Едуардс, но битката им пропадна няколко пъти. Чимаев се цели в завръщане през август и в следващите седмици ще разберем точно кога и срещу кого.

Холм от своя страна е с рекорд 14-5 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Тя трябваше да се бие през май с Пеня, но се оттегли заради проблеми със здравето. Тази година тя ще стане на 40 години, но въпреки това не мисли за оттегляне от спорта. Холм е бивша шампионка в категория петел. Миналата година тя победи Пенингтън и Алдана.

Ето как двамата атлети се готвят:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес