Зареждане

Tony Ferguson: Вярвам в нещо много по-силно от икона

Tony Ferguson: Вярвам в нещо много по-силно от икона
Публикувано на: Март 15, 2019 в 12:25 ч
Днес стана ясно, че Tony Ferguson има проблеми с психиката и жена му си изкарала ограничителна заповед, защото упражнявал домашно насилие. Tony отказвал да отиде на лекар и твърдял, че някой се крие в стените на къщата му и че има поставен чип в крака. Той пръскал жена си със светена водa и я заплашвал. Tony реши да отговори на всичкo това ето така:



Много неща се случват на този свят. Вместо да посочвате другите с пръст, защо не се погледнете в огледалото ? Лесно е да сте в социалните мрежи и да се тревожите за харесвания, споделяния и какво се случва с еди кой си. Аз съм такъв тип човек, който вярва в нещо много по-силно от икона. Аз съм просто изкупителна жертва за всички вас. 

Вярвайте и продължавайте напред. Човек близък до мен ме нарече кучка. Няма да назоваваме с имена, но никога няма да бъда такъв. Моето име е Tony и никога няма да оставя нещата в ръцете на съдиите. Разбирате ли ме ? По-лесно е да кажеш нещо, отколкото да го направиш. На сина ми ще кажа, че татко го обича. Социалните мрежи са за забавление, а някои от вас имат нужда от това понякога да прочетат книга. 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес