Зареждане

Tony Ferguson: Ще сритам задника на мързеливия и скучен Khabib

Tony Ferguson: Ще сритам задника на мързеливия и скучен Khabib
Публикувано на: Септември 10, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
Khabib Nurmagomedov впечатли много хора с голямата си победа над Dustin Poirier през изминалия уикенд в Абу Даби, но един човек не е впечатлен и това е Tony Ferguson. Nurmagomedov накaра Poirier да се предаде в 3-тия рунд и навлезе в серия от 12 поредни победи в UFC, като неговата статистика вече е 28-0 в ММА.

Веднага започна да се говори за битка между него и Tony Ferguson, който е бивш временен шампион и също се намира в серия от 12 поредни победи в организацията. Това е една битка, която феновече чакат дълги години и вече 4-ти пъти двамата трябваше да се бият, но срещата им пропадаше.


Сега е много вероятно да има 5-ти път и Ferguson няма търпение. Tony се присмя на Dana White, който сподели, че Ferguson е следващ, но само ако приеме двубоя. "Еl Cucuy" е готов веднага да започнат преговори и битката им да се случи в средата на декември. Ето какво сподели в интервю за Helwani, Ferguson:

Представянето на Khabib беше мързеливо и еднотипно. Нямам нищо против него и двамата проведоха добра бойна седмица. Знам, че имаше доста нерви и такива неща. Khabib се появи и очевидно успя да победи. Той подложи Dustin под напрежение, а Poirier не намери отговор. 

Поздрави на Khabib за победата, но вече казах, че е мързелив. Много пъти съм се готвил за битка с него и знам как да го победя. Аз съм боец, който обича да вкарва удари с лакти, колена, ритници, юмруци. Видях един боец, който бута другия към клетката и не прави много неща. Не е толкова активен и е нещо като мокро одеяло. Използваме тази фраза в джиу-джитсуто. Той е като мокро одеяло, което просто си стои. 

Интересно е как Khabib се бие, но за мен е мързелив и скучен. Виждам много слаби места в неговата игра. Той обаче има много добър екип и те знаят с какво си имат работа. Те ще подобрят тези слабости. Мисля, че Poirier показа страхопочитание преди битката им. Най-вероятно беше шокиран от културата им в Абу Даби. Най-вероятно и на двамата им се насъбра доста. 

В следващата битка най-вероятно ще видите най-добрата версия на Khabib. Те ще оправят тези слабости в неговата игра.  Мисля, че точно сега моя стил е този, който може да надхитри Khabib. Ще го поставя в положения, в които не е бил. Ако нещата зависеха от мен, то тогава щяхме да се бием през декември във Вегас. Ще му позволим да си яде хамбургерите със сирене и другите боклуци. 

Наслади им се, но не надебелявай, защото идвам за теб. Ще ти сритам задника. Защитавай или сдавай титлата. Вече успя да изкараш пари и ако не искаш да се биеш, то тогава остави титлата. Кажи на всички, че не искаш да се бием, защото те е страх и се оттегли. 

Tony Ferguson иска да се бие с Khabib Nurmagomedov на UFC 245 във Вегас през декември, но това най-вероятно няма да стане точно на това събитие, защото Khabib е бесен на комисията в Невада заради наказанията от миналата година и сподели, че никога повече няма да се бие там.


Букмейкърите вече дадоха голямо предимство на Khabib пред Ferguson, но ще успее ли да го победи?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес