Зареждане

Tony Ferguson: Ще сритам задника на мързеливия и скучен Khabib

Tony Ferguson: Ще сритам задника на мързеливия и скучен Khabib
Публикувано на: Септември 10, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
Khabib Nurmagomedov впечатли много хора с голямата си победа над Dustin Poirier през изминалия уикенд в Абу Даби, но един човек не е впечатлен и това е Tony Ferguson. Nurmagomedov накaра Poirier да се предаде в 3-тия рунд и навлезе в серия от 12 поредни победи в UFC, като неговата статистика вече е 28-0 в ММА.

Веднага започна да се говори за битка между него и Tony Ferguson, който е бивш временен шампион и също се намира в серия от 12 поредни победи в организацията. Това е една битка, която феновече чакат дълги години и вече 4-ти пъти двамата трябваше да се бият, но срещата им пропадаше.


Сега е много вероятно да има 5-ти път и Ferguson няма търпение. Tony се присмя на Dana White, който сподели, че Ferguson е следващ, но само ако приеме двубоя. "Еl Cucuy" е готов веднага да започнат преговори и битката им да се случи в средата на декември. Ето какво сподели в интервю за Helwani, Ferguson:

Представянето на Khabib беше мързеливо и еднотипно. Нямам нищо против него и двамата проведоха добра бойна седмица. Знам, че имаше доста нерви и такива неща. Khabib се появи и очевидно успя да победи. Той подложи Dustin под напрежение, а Poirier не намери отговор. 

Поздрави на Khabib за победата, но вече казах, че е мързелив. Много пъти съм се готвил за битка с него и знам как да го победя. Аз съм боец, който обича да вкарва удари с лакти, колена, ритници, юмруци. Видях един боец, който бута другия към клетката и не прави много неща. Не е толкова активен и е нещо като мокро одеяло. Използваме тази фраза в джиу-джитсуто. Той е като мокро одеяло, което просто си стои. 

Интересно е как Khabib се бие, но за мен е мързелив и скучен. Виждам много слаби места в неговата игра. Той обаче има много добър екип и те знаят с какво си имат работа. Те ще подобрят тези слабости. Мисля, че Poirier показа страхопочитание преди битката им. Най-вероятно беше шокиран от културата им в Абу Даби. Най-вероятно и на двамата им се насъбра доста. 

В следващата битка най-вероятно ще видите най-добрата версия на Khabib. Те ще оправят тези слабости в неговата игра.  Мисля, че точно сега моя стил е този, който може да надхитри Khabib. Ще го поставя в положения, в които не е бил. Ако нещата зависеха от мен, то тогава щяхме да се бием през декември във Вегас. Ще му позволим да си яде хамбургерите със сирене и другите боклуци. 

Наслади им се, но не надебелявай, защото идвам за теб. Ще ти сритам задника. Защитавай или сдавай титлата. Вече успя да изкараш пари и ако не искаш да се биеш, то тогава остави титлата. Кажи на всички, че не искаш да се бием, защото те е страх и се оттегли. 

Tony Ferguson иска да се бие с Khabib Nurmagomedov на UFC 245 във Вегас през декември, но това най-вероятно няма да стане точно на това събитие, защото Khabib е бесен на комисията в Невада заради наказанията от миналата година и сподели, че никога повече няма да се бие там.


Букмейкърите вече дадоха голямо предимство на Khabib пред Ferguson, но ще успее ли да го победи?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес