Зареждане

Tony Ferguson: Ще нокаутирам всички в полусредна категория

Tony Ferguson: Ще нокаутирам всички в полусредна категория
Публикувано на: Юли 10, 2019 в 00:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Tony Ferguson се е бил с почти всички бойци в категорията и се намира в серия от 12 поредни победи. Той успя да пребори проблемите с психиката си и се завърна по блестящ начин с победа над Donald Cerrone през юни. В своите 8 последни битки Tony получава 8 бонуса, което показва какъв тип боец е "El Cucuy".

В момента Tony няма обявена битка и ще чака шанс за титлата срещу победителя от битката между Khabib и Poirier, които ще се бият в Абу Даби през септември. Ferguson смята да се качи в полусредна категория в бъдеще и вярва, че ще се справи с всеки един от бойците в горната категория:


Побеждавам Khabib, а след това ще се кача в полусредна категория и ще нокаутирам всички там. Сега обаче най-важното е битката с Khabib. Дайте ми този колан. Да, определено вече ми е скучно в лека категория. Успях да победя всички. 

Пратете ме в полусредна категория и аз ще им покажа. Първоначално бях в полусредна категория, а след това слязох в лека категория, но това е част от програмата. Сега обаче ще се наложи отново да се кача и това е забавно. Това е част от играта. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес