Зареждане

Tony Ferguson със сериозна атака по Conor McGregor

Tony Ferguson със сериозна атака по Conor McGregor
Публикувано на: Октомври 6, 2017 в 09:00 ч
 
На Tony Ferguson му предстои може би най-голямата битка в кариерата му до момента, тъй като той е на път да се изправи срещу Kevin Lee в битка за временната титла в лека категория на UFC. Ferguson и Lee ще оглавят UFC 216, което ще се проведе в Лас Вегас, Невада в T-Mobile Arena в събота вечер (неделя сутрин за България).
 
Победителят в битката за временната титла ще има най-добрия шанс да се бие с настоящия шампион в лека категория Conor McGregor. Ако бъде договорено правилно, всеки противник, който се бие с McGregor, би трябвало да спечели най-голямата печалба в кариерата си, тъй като интересът към "The Notorious" на този етап не може да бъде сравнен с този на друг боец в света на смесените бойни изкуства.
 
 
Въпреки това, Ferguson не отправя поглед към McGregor дори и след победа в събота вечер.
 
"Не обичам червени бикини, обичам сини бикини. Значи, искам да кажа, че той бяга от мен, защото най-вероятно носи бикини, сигурен съм, че сега носи бикини, постоянно бяга. Знаете какво имам предвид? Искам да кажа, че ако стигнете до това определено място в живота си. Той ще се тревожи за мен, защото ако не иска да се пенсионира, той трябва да защитава титлата си и трябва да го направи срещу мен. Този човек не иска да ме вижда, страх го е. Аз не съм се прицелил в него, той не дава пукната пара за мен, аз за него също.", заяви Ferguson.
 
"Не искам да се бия с някой, който не иска да се бие с мен или да се конкурира с най-добрите. Защото той казва, че ще се бие с всеки и по всяко време, но всички знаем, че това са пълни глупости. Аз се боря с всеки, по всяко време, при всякакви килограми - това да е ясно!", добави Ferguson.
 
 
Кой смятате, че ще вземе временната титла в лека категория, Tony Ferguson или Kevin Lee?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес