Зареждане

Tony Ferguson призова да вземат титлата на Khabib

Tony Ferguson призова да вземат титлата на Khabib
Публикувано на: Април 9, 2019 в 00:00 ч
Tony Ferguson иска от UFC да вземат титлата на Khabib Nurmagomedov, който е наказан от Атлетическата комисия и няма да може да се бие в следващите месеци. Очаква се шампиона да се завърне през септември. Tony в момента се бори с психически проблеми, но явно има напредък при него, защото той няма търпение да се завърне. За негово съжаление Ferguson отказа да се бие за временната титла отново и шанса беше даден на Dustin Poirier, който ще се бие този уикенд с Max Holloway за временната титла, а след това победителя ще се бие с Khabib. Все още не е ясно какво ще се случи с Tony, но той продължава да настоява, че феновете искат да гледат него в битка за титлата с Khabib:



Миналата седмица преминах медицинските тестове. Развълнуван съм от това, че ще мога да си върна статута в лека категория, който миналата година ми беше отнет заради контузия. Khabib не се състезава активно в последно време и трябва да сдаде титлата. Хората искат да гледат супер битка между мен и него. Да защитава пояса или да го сдава.







Khabib иска битка с Tony, но тя най-вероятно ще се случи през декември, ако от UFC не решат да направят реванш между Khabib и McGregor.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес