Зареждане

Tony Ferguson победи Anthony Pettis, който си счупи ръката и не успя да продължи след втория рунд

Tony Ferguson победи Anthony Pettis, който си счупи ръката и не успя да продължи след втория рунд
Публикувано на: Октомври 7, 2018 в 07:13 ч
Tony Ferguson се изправи срещу Anthony Pettis в подглавната битка на UFC 229. Двамата са бивши шампиони и зрелището беше гарантирано. Tony се завърна след тежка контузия и всички се чудеха дали това ще му се отрази. Ferguson обаче показа, че е дори още по-добър от преди. В първия рунд Pettis започна да рита коляното, което беше контузено, но Tony не му оставаше длъжен и през целия рунд го преследваше и и му го подложи под страхотен натиск, но Pettis успя да се справи.

Втория рунд Tony отново тръгна напред и окажа натиск, но Pettis успя да го изпрати в нокдаун. Tony започна със своите нестандартни движения и някак си успя да оцелее. Tony успя да вкара брутални лакти с които отвори акрада на Pettis и двамата обилно кървява в клетката, което наложи рефера да спре за малко срещата, за да ги погледне лекар. Двамата продължиха с лютата кървата битка в която надмощие имаше Ferguson и екшъна не спираше. По време на почивката между втори и третия рунд Pettis сподели с неговия треньор, че си е счупил ръката и няма да може да продължи, което накара рефера да прекрати срещата, което означаваше победа за Ferguson с TKO.

Това е 11-та поредна победа за Tony и той със сигурност ще получи шанс за титлата. В интервюто след битката той се закани, че ще срита задника на Conor McGregor:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес