Зареждане

Tony Ferguson не е доволен от слуховете за реванш между Khabib и McGregor

Tony Ferguson не е доволен от слуховете за реванш между Khabib и McGregor
Публикувано на: Април 7, 2019 в 07:56 ч
Бившия временен шампион в лека категория Tony Ferguson не е доволен от слуховете за втора битка между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor. Тримата бойци взеха участие на UFC 229, където Khabib събмитна McGregor, а Tony победи с ТКО Anthony Pettis. В момента всеки от тях си има своите проблеми. McGregor е наказан от Атлетическата комисия, но наказанието изтича след няколко дни. Той има проблеми с властите и наскоро беше обвинен в сексуално насилие.


Khabib от своя страна също е наказан, но неговото наказание беше 9 месеца и ще изтече през юни. Той ще се завърне през септември и най-вероятно ще се бие срещу победителя от битката между Max Holloway и Dustin Poirier. Тоny Ferguson от своя страна се бори с психически проблеми и изрази недоволството си в социалните мрежи, след като научи, че вече се приемат залози за втора битка между Khabib и McGregor:



Conor McGregor, ти беше приключен. Предаде се като кучка. Сега се опитваш да ме прередиш. Khabib, готов съм когато и ти си готов. Не бягай от мен, както направи на UFC 209. Страхливец. Не сте лоялни към играта. Аз съм истински шампион.







Tony и Khabib трябваше да се бият вече 4 пъти, но битката им винаги пропада.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес