Зареждане

Tony Ferguson към Conor McGregor: Ще те преследвам дори и в сънищата ти

Tony Ferguson към Conor McGregor: Ще те преследвам дори и в сънищата ти
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 18:30 ч
 
Сега, когато Tony Ferguson е горд притежател на временната титла в лека категория на UFC, той е насочил погледа си към един определен човек - Conor McGregor. Ferguson победи Kevin Lee в UFC 216, след като отказа опонента си с ключ на ръката в третия рунд, а сега има намерение да обедини титлите в дивизията. Като гост на The MMA Hour той изложи тезата си защо смята, че трябва да се изправи точно срещу ирландската суперзвезда.
 
"Искам да кажа, че ако Dana каже така, трябва да се придържам към това (битка с McGregor). UFC са доста добри с това, нали? Те не искат да бъдар наречени лъжци и аз не искам да ги изкарвам такива, така че тази битка трябва да се състои.", заяви Ferguson.
 
 
Въпреки че McGregor преди време заяви, че се интересува от обединяването на титлите в категорията, Ferguson отбеляза, че Conor не е казал нищо за него, откакто той спечели временния колан в събота вечер.
 
"Вижте, Conor наблюдава битките. Този пич не каза и една дума след това. Дори не публикува нещо в Twitter. Той дори не коментира, че битката е била добра. Преди време той заяви, че очаква с нетърпение тази среща, а сега и една дума не е обелил. Момчето е уплашено. Той тича. Казах му да остави колана и да се отдръпне и никой няма да бъде наранен. Това е всичко, което трябва да направи. В противен случай това ще е трудна битка за него и не мисля, че има достатъчно хора, които могат да му помогнат по този въпрос.", добави Ferguson.
 
 
McGregor и Ferguson споделят едни и същи мениджъри, което би трябвало да бъде от полза при уреждането на битка между двамата. Но "El Cucuy" заяви, че ако ирландецът предпочете среща с Nate Diaz, той ще бъде професионалист в това отношение, но наистина даде да се разбере, че иска битка с "Notorious".
 
 "Conor трябва да бъде сритан и ние трябва да обединим коланите. В противен случай той трябва да освободи титлата, да го остави, да си тръгне и никога да не се връща. Защото, ако се качи в горната категория или ако слезе в долната, аз ще го последвам. Ще го преследвам дори и в сънищата му, постоянно ще съм зад него.", завърши Ferguson. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес