Зареждане

Тони към Хабиб: Ти си моята кучка и го знаеш

Тони към Хабиб: Ти си моята кучка и го знаеш
Публикувано на: Март 30, 2020 в 10:25 ч
Тони Фъргюсън нямаше търпение да влезе в клетката с Хабиб Нурмагомедов на UFC 249, което трябва да се проведе на 18-ти април. За съжаление от UFC все още държат локацията за битката в тайна. Има само малко яснота около събитието и една от тях е, че Джо Роугън няма да бъде коментатор. Преди няколко дни той сподели в своя подкаст, че организацията искат да проведат събитието на отворена зала с по-малко от 10 души. В следващите няколко дни се очаква да има повече яснота около срещата.

Очаква се доста от битките да пропаднат и Магомед Анкалаев вече обяви, че е заседнал в Русия и вероятно няма да се бие. Наскоро се появи информация, че Хабиб също е в Русия, но Абделазиз опроверга слуховете. Според различни източници той е в Обединените арабски емирства и чака новини от UFC. По-рано днес Хабиб опроверга своя мениджър и сподели, че е в Дагестан, с което битката между тях най-вероятно ще пропадне за 5-ти път. Фъргюсън вече губи търпение и се закани, че ще срита задника на Хабиб, въпреки всички органичения. Тони го предупреди да не се оттегля от срещата и ето какво още му написа в социалните мрежи:


18-ти април почти дойде. Хабиб Нурмагомедов, всички знаем, че се криеш в Русия. Забраната за полети няма да ме спре от това да ти сритам задника. Не използвай това като оправдание да се оттеглиш. Изпратиха ти много локации. Просто избери една. Ти все още си моята кучка и го знаеш. Защити или оваканти титлата, копеле. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес