Зареждане

Тони Фъргюсън: UFC се държат с мен като с лайно

Тони Фъргюсън: UFC се държат с мен като с лайно
Публикувано на: Октомври 23, 2020 в 14:00 ч
Бившият временен шампион Тони Фъргюсън не е доволен от отношението на Дейна Уайт към него. 36-годишния ветеран очакваше битка с Дъстин Поарие този уикенд, но срещата пропадна. От UFC опитаха да уредят бой между Фъргюсън и Майкъл Чандлър, но Тони отказа.

Това не се хареса на Дейна Уайт и той реши да сложи Чандлър резерва на битката между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи, които ще се бият този уикенд. "El Cucuy" за пореден път беше пренебрегнат, въпреки че е в организацията дълги години.

Той успя да спечели The Ultimate Fighter 13 и записа 15 победи и само 2 загуби за близо 10 години в организацията. Тони държа и временната титла, която UFC му отнеха заради контузия. Сега той е готов да се бие и иска да разбере защо организацията го третират като лайно:

Няма да се занимавам с глупости повече. Двамата с Дейна Уайт сме в добри отношения. Аз обаче искам да получвам това, което заслужавам и моята цена се увеличи. Вкарвам доста енергия в това. Няма да говоря за моите договори, както правят другите. Вече съм над 10 години в организацията. Дори не моля за нищо. 

Няма никакви проблеми. Хората се опитват да ми слагат думи в устата. Нямам проблеми с никого. Вече казах, че не сме приятели с Дейна Уайт, но сме в един клуб. Той ме знае от Ultimate Fighter. Влязох там и спечелих. Не съм същия боец от тогава. Чандлър ? Колко пъти ще слагат друг боец пред мен ? 

Уайт продължава да ме избутва назад. Защо ? Защото съм мексиканец ли ? Дейна, не харесващ ли мексиканци? Не харесваш кафяви хора? Няма да те наричам расист, но какво по дяволите ? Какво ти направих ? Защо се държиш с мен като с лайно ? 

Интересуват ме битки с Хабиб и Макгрегър. Двамата са талантливи и са в моята категория. Вярвам, че мога да ги победя. Ще сритам задника на Хабиб по един или друг начин. Ще го накарам да направи 20 лицеви опори. Имаме Хабиб, Макгрегър и Гейджи. Може да направим турнир като едно време. 

През май тази година Тони допусна тежка загуба от Джъстин Гейджи в битка за временната титла. Това поражение му спря серия от 12 поредни победи.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес