Зареждане

Тони Фъргюсън: Свалих килата, защото имаше смисъл

Тони Фъргюсън: Свалих килата, защото имаше смисъл
Публикувано на: Април 18, 2020 в 17:48 ч
Тони Фъргюсън може и да нямаше битка този уикенд, но това не му попречи да продължи да сваля килограми. Фъргюсън влезе в лимита за лека категория и закова 70 килограма в петък. Той го направи, за да докаже на всички, че това не му е проблем. Тони трябваше да се бие с Джъстин Гейджи, но събитието за този уикенд пропадна.

Вижте още - Тони Фъргюсън влезе в категорията​​​

Битката между тях беше преместена за 9-ти май и двамата ще се бият за временната титла в лека категория. Много хора не разбират защо той се занимаваше да сваля килограми, след като няма битка. Тони обаче е видял смисъл в това и го е направил за своя екип, както и за себе си. Ето какво сподели Фъргюсън за нестандартното си решение:


Това просто имаше смисъл, човече. Това беше просто още една причина да се приготвя, тя даде на хората нещо, за което да говорят. В спорта не става нищо в момента. Можех просто да се търкалям по леглото, или всъщност да направя това за моя екип. Битката не се получи, но психически имаше смисъл, за да се уверя, че ще продължа напред с теглото и с думата си.

 Така че ще знам, че мога да го направя отново и отново и отново. В началото беше малко трудно, защото си мислех, че ще имам време, но после всичко пропадна. Говорих с моя диетолог и той ме успокои, защото сме правили това много пъти. Трениран съм добре за свалянето на килограми. Познавам добре този процес, защото от дълго време го правя.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес