Зареждане

Тони Фъргюсън: Шибания дагестанец избяга с подвита опашка

Тони Фъргюсън: Шибания дагестанец избяга с подвита опашка
Публикувано на: Октомври 29, 2020 в 18:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън вярва, че той трябва да получи шанс за титлата в категорията. Миналия уикенд Хабиб Нурмагомедов защити титлата си с победа над Джъстин Гейджи. Той обяви, че се оттегля от ММА, с което титлата е свободна и в близко бъдеще от UFC ще трябва да хвърлят яснота в дивизията.

"El Cucuy" направи една битка тази година и инкасира тежка загуба от Джъстин Гейджи. Фъргюсън се раздели със серията си от 12 поредни победи и вероятно от UFC ще искат той да запише победа, а след това да се бие за титлата. Тони е с рекорд 25-4 в ММА и печели 15 от 17-те си битки в UFC.

Не е ясно кои двамата ще се бият за титлата в лека категория, но Тони вярва, че той най-много заслужава. Ето какво сподели Фъргюсън в интервю за Sumbission Radio:

Предсказах с моите постове, че Хабиб ще се оттегли от ММА. Али Абделазиз, който е негов мениджър си свърши работата и го опази. Опази го от опасните съперници. Разбира се, че това е работата на всеки мениджър. Абделазиз е лайнар, но свърши добра работа. Избягваха ме на всяка цена. Руснаците бягаха от мен. 

Аз си свърших работата, а те избягаха. Шибания дагестанец избяга с подвита опашка. Избяга със залеза. Нека си свърши семейните дела и пак ще се видим. И на теб ще започнат да ти липсват битките като на Макгрегър. Казвам ви, че той ще се върне. Ще бъда готов за него. 

Двамата с Дъстин Поарие трябва да се бием за титлата в категорията. Гейджи загуби. Дайте ми този шанс. Искам да се бия. Имам титла, имам награда от Ultimate Fighter, имам и награда за боец на годината. Имам медали и всякакви други награди.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес