Зареждане

Тони Фъргюсън: Не виждам загуба, а растеж

Тони Фъргюсън: Не виждам загуба, а растеж
Публикувано на: Септември 12, 2022 в 13:00 ч
След петата си поредна загуба, "El Cucuy" призна, че се е представил по-слабо в предишните си битки и жена му трябвало му посочи този факт.

Тони Фъргюсън прие битка с кратко предизвестие срещу Нейт Диас, за да спасят UFC 279 в Лас Вегас. Тони се представи много слабо в битката и загуби след събмишън в 4-тия рунд. Това беше 5-та поредна загуба за него в UFC и го приближи до изхода.

Президентът на UFC Дейна Уайт каза на пресконференцията след двубоя, че Фъргюсън е направил грешка, като е тръгнал да сваля Диас на земята. Тони е съгласен със своя шеф, но не вижда загуба, а растеж.

„Трябваше да останем в стойка. Трябва да обсъдя някои неща с моите хора. Никой няма да бъде уволнен, никой не се справя лошо. Това са само някои корекции, това е нова игра за мен. 

Това е смесване, сглобяване на ММА. Нейт, той се подготви за Хамзат. Гарантирам ви, Нейт търсеше тази гилотина през целия си лагер.

Ще бъда истински, не виждам загуба, а растеж. Представих се зле в последните си 4 битки. Моята жена трябваше да ми посочи това. Просто много се забавлявах.

Никога не съм се бил така. Беше най-готиното изживяване, което вероятно бих могъл да изпитам. Имах чувството, че се върнах там, където трябваше да бъда. 

Психически силен, физически силен, емоционално силен, чувствам се добре. Готов съм за следващ бой. Имам много да уча.", каза Тони пред медиите.

Време ли е Тони да окачи ръкавиците ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес